Terug

Volg Shownieuws

Miss Montreal vreest einde carrière

Nieuws

27 mrt 2022, 19:42

Miss Montreal vierde vrijdag weliswaar het vijftienjarig bestaan van haar carrière, de zangeres benadrukt ook dat het "extra moeilijk" is om "heel lang te blijven". Dat vertelde de 37-jarige Miss Montreal, wier echte naam Sanne Hans is, zondag in RTL Boulevard.

"Echt iedereen popt nu uit de grond", vertelt Miss Montreal. "Antoon, Flemming, Meau, S10. Om in deze tijd heel lang te blijven is extra moeilijk. Je hoort wel vaak van: jij kan nog wel dertig jaar mee, maar ik ben niet zo", aldus de zangeres. "Ik zal me altijd druk blijven maken over of iedereen mij nog wel leuk vindt. Ik denk dat dat bij mij hoort en mijn drive is."

Miss Montreal is pas echt zichzelf wanneer ze nummers zingt die populair zijn bij het publiek. "Als ik een echte hit heb, zoals Wish I Could. Dan is het gewoon elke keer raak." Ze scoorde eerder ook hits met liedjes als Just A Flirt, Hoe, Being Alone At Christmas en Door De Wind.

Binnenkort staat Miss Montreal ook weer op het podium bij Vrienden van Amstel Live. Hierover zie je meer in de video bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.