Terug

Volg Shownieuws

Mocro Maffia-acteur Robert de Hoog en vriendin krijgen tweede kindje

Nieuws

27 mrt 2024, 16:10

Robert de Hoog, bekend van de serie Mocro Maffia, en zijn vriendin Sophie Dros zijn in verwachting van hun tweede kindje (zie video). Het stel maakt het heugelijke nieuws woensdag bekend op sociale media.

Robert en Sophie delen op Instagram een reeks foto's die in het teken staat van de zwangerschap. Op het laatste kiekje is het stel met een zwangerschapstest te zien. Tijdens het maken van de foto was Sophie nog maar 1 tot 2 maanden zwanger.

Onder het bericht stromen de felicitaties voor het stel binnen. Zo hebben onder meer Quinty Trustfull en Victoria Koblenko al gereageerd op het babynieuws.

Tekst gaat verder onder Instagram-bericht.

In augustus 2021 verwelkomden Robert en Sophie hun eerste kindje, zoon Kees. Robert uitte destijds op Instagram zijn trots over zijn zwangere vriendin. "Het is bijzonder om te zien hoe sterk je bent en hoeveel je aankan, want zwanger zijn is niet alleen een roze wolk", schreef hij.

Getrouwd

Robert en Sophie zijn vorig jaar in het huwelijksbootje gestapt. De twee hebben destijds prachtige beelden van de liefdevolle dag gedeeld (zie video hieronder). "Forever", zo schreven ze erbij. Het stel liet in 2021 weten te gaan trouwen, in datzelfde jaar werden ze ook de trotse ouders van Kees.

Mocro Maffia-acteur Robert de Hoog getrouwd
0:50
Mocro Maffia-acteur Robert de Hoog getrouwd

‎Volg Shownieuws ook op WhatsApp!

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste entertainmentnieuws?

Volg dan nu het kanaal van Shownieuws op WhatsApp!

Volg Shownieuws!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.