Terug

Volg Shownieuws

Moeder Bachelor-winnares Julia verzekert: 'Ze deed mee voor de liefde'

Nieuws

6 sep 2021, 13:49

Er is veel te doen geweest om Julia Sinning, de vrouw die het hart én de laatste roos van Bachelor Tony Junior veroverde. Haar moeder laat zich nogmaals uit over de oprechtheid van Julia...

De winnares van De Bachelor kreeg bakken kritiek over zich heen nadat bleek dat zij naast haar deelname aan De Bachelor, óók in de race was om Miss Nederland te worden. Een titel die zij ook behaalde. Wat volgde waren een hoop vragen van kijkers én Tony over de oprechtheid van Julia. Deed zij mee met De Bachelor om bekend te worden, of omdat zij écht interesse had in Tony?

Twijfels

Toen ook nog bleek dat Julia vlak voor haar deelname aan De Bachelor had gedate met een voormalige Bachelor, gingen de alarmbellen bij Tony flink rinkelen. Desalniettemin was zijn hart veroverd door Julia, en gaf hij haar zijn laatste roos.

Nu spreekt Julia's moeder Phaedra zich uit over de beweegredenen van haar dochter om mee te doen aan het programma. Volgens Phaedra kloppen de verhalen dat Julia enkel meedeed om haar aantal Instagram-volgers te spekken niet, en was er écht liefde in het spel.

"Als het om iemand anders dan Tony ging, had ze hier niet aan meegedaan", verklaart Phaedra aan De Telegraaf. "Daarnaast zorgt haar titel van Miss Nederland al voor genoeg bekendheid. Daar heeft ze De Bachelor niet voor nodig gehad."

De liefde tussen Tony en Julia is volgens haar moeder echt. "De verliefdheid die opbloeide tussen Tony en Julia spatte er vanaf."

In de video bovenaan deze pagina is te zien hoe Tony zijn laatste roos aan Julia geeft, maar ook dat de twijfels bij hem tot het einde speelde...

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.