Terug

Volg Shownieuws

Moeder van Gerard Joling in het ziekenhuis

Moeder van Gerard Joling in het ziekenhuis

Nieuws

26 dec 2020, 17:16

Verdrietig nieuws voor Gerard Joling. Zijn moeder Janny (91) heeft de feestdagen moeten doorbrengen in het ziekenhuis. Dat vertelt de zanger op social media.

"Ach mijn lieve moedertje ligt in het ziekenhuis", schrijft Gerard onder een foto op Instagram. Op het kiekje is te zien hoe mama Joling in een ziekenhuisbed ligt.

Janny is vorige week gevallen, maar bleef veel pijn houden. "Ik ben met haar naar de eerste hulp gegaan omdat ze zoveel pijn had. Na onderzoek blijkt dat ze haar borstbeen heeft gebroken, wat heel veel pijn geeft. Hopen dat ze snel opknapt", aldus Gerard.

Overlijden Cor

In november hadden Gerard en Janny nog een groot verlies te verwerken. Janny's partner Cor overleed toen. "Mijn moeder en ik willen iedereen bedanken voor de fantastische belangstelling die we hebben gekregen voor het overlijden van Cor", lieten de twee in een filmpje op Instagram weten. De video is bovenaan dit artikel te zien.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.