Terug

Volg Shownieuws

Moeder Will Smith: 'Zo heb ik hem nog nooit gezien'

Nieuws

29 mrt 2022, 20:04

Carolyn Smith, de moeder van Will Smith, is geschrokken van de klap die haar zoon zondag tijdens de uitreiking van de Oscars uitdeelde aan Chris Rock. "Dat is de eerste keer dat ik hem uit zijn slof heb zien schieten. De eerste keer in zijn leven", zei ma Smith tegen CNN.

De acteur liep het podium op en sloeg Rock in zijn gezicht nadat hij een grap had gemaakt over het kale hoofd van Smiths vrouw Jada, die lijdt aan de haarziekte alopecia. Smiths zus Ellen denkt dat de opmerking van Rock de druppel was die de emmer deed overlopen. "Iedereen is wel op een bepaalde manier gepest of mishandeld", zegt ze. "Ik begrijp het wel."

Smith bood via Instagram zijn excuses aan voor het incident. "Geweld is in welke vorm dan ook giftig en destructief. Het gedrag dat ik tijdens de Academy Awards heb vertoond is onacceptabel en onvergeeflijk. Grappen die over mij worden gemaakt horen bij mijn werk, maar een grap die over Jada's medische conditie werd gemaakt ging me te ver en daardoor reageerde ik emotioneel."

Alles over 'de klap' is te zien in de video hieronder.

Martin Koolhoven over Will Smith-klap
2:02
Martin Koolhoven over Will Smith-klap

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.