Terug

Volg Shownieuws

Moeder zwaargewonde EOTB-Dusty reageert

Moeder zwaargewonde EOTB-Dusty reageert

Nieuws

22 juli 2021, 14:54

Dusty uit Ex On The Beach vecht nog altijd voor zijn leven na zijn ernstige scooterongeluk afgelopen dinsdag. Dit blijkt uit een bericht van zijn moeder die reageert via zijn Instagram account.

Ze laat weten dat er geen nieuwe ontwikkelingen zijn en ze wil iedereen bedanken voor alle steun en lieve berichtjes.

Coma

Temptation-Sonny was dinsdag met Dusty naar het strand geweest en vertelde aan Shownieuws wat er is gebeurd. "Dusty en ik waren in Bloemendaal, om een borrel te drinken, wat dingen te bespreken en dat groepje werd wat groter. Aan het einde van de avond was het mooi geweest. Dusty is weggegaan en ik ben het strand gaan schoonmaken. Hij heeft op weg terug een ongeluk gekregen met de scooter. Dusty ligt op dit moment in het ziekenhuis en is zwaargewond. Hij wordt in coma gehouden omdat hij een zwelling in zijn hersenen heeft. Die moet afnemen. De aankomende dagen worden cruciaal.”

Sonny ontkent dat Dusty dronken op de scooter zou hebben gezeten. "We hebben niet extreem veel gezopen. Er is wel wat gedronken, maar ik durf niet te zeggen of het te veel was."

Sonny emotioneel: 'Dusty vecht voor zijn leven'
0:33
Sonny emotioneel: 'Dusty vecht voor zijn leven'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.