Terug

Volg Shownieuws

Monica Geuze bestookt met zwangerschapsvragen

Monica Geuze bestookt met zwangerschapsvragen

Nieuws

24 aug 2021, 17:30

Monica Geuze maakt in een nieuwe video op YouTube korte metten met alle zwangerschapsgeruchten. De vlogger heeft haar fans om wat vragen gevraagd voor het opnemen van een Q&A, maar krijgt naar eigen zeggen bizar veel vragen over een bepaald onderwerp: een kindje.

"Ik had gister dus een vragensticker geplaatst op Instagram", begint ze haar verhaal. "Ik dacht ik ga gewoon een aantal vragen beantwoorden." Monica laat weten dat ze één vraag enorm vaak gesteld krijgt. Ze heeft twee weken geen vlog geplaatst en mensen vragen zich hierdoor af of zij zwanger is.

Monica is duidelijk: "Nee. Ik ga het nu gewoon voor eens en voor altijd uit de lucht helpen: nee. Het is niet zo. Altijd als ik een vragensticker plaats, dan is dat de meest gestelde vraag. Altijd. Het antwoord is nee, het staat niet op de planning. Nee."

De vlogger gaat nog even door: "Stel ik zou het zijn, dan ga ik het toch niet zo beantwoorden. Maar anyway, ik heb niet heel veel moeite met de vraag. Maar het antwoord is nee."

Foto: Instagram / monicageuze

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.