Terug

Volg Shownieuws

Monica Geuze emotioneel om dochtertje

Nieuws

11 juli 2022, 22:57

Monica Geuze beleeft een emotionele maandagavond. Haar dochter Zara-Lizzy wordt dinsdag 4 jaar...

Ze plaatst op Instagram Stories een foto van zichzelf en haar, nu nog, dochtertje van drie. "Voor de allerlaatste keer ooit mijn liefste snoet als 3-jarige op bed leggen", schrijft ze erbij.

"EMOOOOO", valt er ook te lezen, met een gebroken hartje.

Lars en Robbert

Monica kreeg Zara-Lizzy vier jaar geleden met haar toenmalige vriend Lars Veldwijk. Inmiddels is zij al twee jaar gelukkig met Robbert.

In een interview met Grazia vertelde de presentatrice onlangs nog openhartig over de toekomstplannen van het stel. Vorig jaar kochten ze samen een prachtig huis in Amsterdam. Of de volgende stap het ja-woord geven is? Daar wacht Monica nog even mee, zo vertelde ze: "Daar hebben we geen haast mee. We zijn nu twee jaar samen, we hebben een koophuis en zorgen samen voor Zara-Lizzy. Er is al zo veel wat ons met elkaar verbindt. Ik vind het juist leuk om de dingen een beetje te spreiden."

Trouwplannen uitsluiten doet Monica niet, zo ging ze verder: "Op een dag zullen we samen moeten beslissen of het een stap is waar we ons aan willen wagen, maar voor nu zou het niet zoveel toevoegen.”

Eén ding is zeker, Monica is hartstikke happy met haar Robbert: “Tussen ons zit het absoluut honderd procent goed.”

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.