Terug

Volg Shownieuws

Monica Geuze geeft toe: 'Gelogen tegen dochter'

Nieuws

29 sep 2023, 11:03

Monica Geuze liegt vaak tegen haar dochter. Dit zegt de presentatrice tegen Veronica Superguide.

De voormalig Youtuber doet mee aan de Verraders, een spel vol list en bedrog. Monica geeft aan het magazine antwoord op de vraag wat de grootste leugen is die ze zelf ooit heeft verteld. "Dat is eigenlijk wel erg, maar ik lieg best vaak tegen mijn dochter."

"Over haar bedtijd", vervolgt ze. "Dan is het gewoon haar normale bedtijd en dan zeg ik, het is al 8 uur. Je bent nu echt tot heel laat wakker!"

Talent Award?

Monica kon onlangs haar geluk niet op. Ze is genomineerd voor de Televizier Ring Talent Award 2023.

Tijdens een radio-uitzending van 538 bracht Frank Dane het goede nieuws aan de influencer. Monica barstte letterlijk in tranen uit. Ze schreef erover op haar Instagram: "Niet ik, die net op de radio in huilen is uitgebarsten".

Dankbaar

Monica was door het dolle heen: "Volledig in tranen van blijdschap en dankbaarheid want OMG ik ben genomineerd voor de Televizier Talent Award en dat komt door jullie! Dank, dank, dank - mijn dag kan niet meer stuk, jullie zijn fantastisch."

Andere genomineerden

Naast Monica Geuze zijn ook Jurre Geluk en Noa Vahle genomineerd. Wie van de drie talenten er met de winst vandoor gaat zien we op 12 oktober tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala. Het wordt gepresenteerd door Jan Smit en Peter Pannekoek, zoals je ziet in de video hieronder.

Jan Smit en Peter Pannekoek presenteren Televizier-Ring Gala
1:41
Jan Smit en Peter Pannekoek presenteren Televizier-Ring Gala

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.