Terug

Volg Shownieuws

Monica Geuze heeft nieuws over 'romance met dekhengst Harrie'

Nieuws

19 jan 2023, 19:28

Monica Geuze (27) heeft een 'romance' met Harrie Snijders (25) a.k.a. de dekhengst. Althans, dat werd door media gesuggereerd. Recentelijk kwam de voormalig vlogger de Ex on the Beach-realityster tegen. "Die dacht: die grijp ik even bij de lurven... die Monica. Ik ga eens even verhaal halen...", vertelt Monica.

In de podcast Geuze & Gorgels laat Monica aan Kaj Gorgels (32) weten hoe de 'romance' met Harrie is ontstaan. Eerder gaf Monica aan in de podcast dat ze Harrie een knappe sexy jongen vond (bekijk het desbetreffende fragment bovenaan de pagina). De dekhengst was er na die uitspraak als de kippen bij, hij vond Monica op zijn beurt óók een mooie vrouw...

Karaktermoord

"Dat is natuurlijk gewoon zwaar uit zijn verband gerukt", vertelt de brunette. "Als je ooit een keer over iemand zegt 'wat zie hij er goed uit', uit een onverwachte hoek... Dat is gewoon karaktermoord. Er stond ineens overal dat ik wilde trouwen met fucking Harrie de hengst. Doe eens normaal!"

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.