Terug

Volg Shownieuws

Monica Geuze leert belangrijke les na deelname De Slimste Mens

Monica Geuze leert belangrijke les na deelname De Slimste Mens

Nieuws

23 aug 2020, 10:44

Monica Geuze was deze week te zien in De Slimste Mens. De YouTuber kreeg met haar deelname bakken kritiek over zich heen en hier heeft ze een belangrijke les uit geleerd. Je moet als kandidaat niet alleen bang zijn voor de vragen, maar ook voor de reacties van de kijkers. Shownieuws sprak met de influencer en vlogger over haar deelname, dat gesprek is in de video hierboven te zien.

Eerder deze week deelde Monica zelf enkele sneren van Twitteraars op haar Instagram. "Even wat research gedaan naar de vrouwelijke deelnemer van vanavond, Monica Geuze. Ik heb er weinig vertrouwen in dat ze de volgende uitzending haalt. Ik twijfel zelfs of ze het einde van de aflevering van vanavond haalt", is het eerste bericht dat Monica deelde. Een andere Twitteraar verbaasde zich over het feit dat Monica het antwoord op de volgende vraag niet wist. Het antwoord is het thuisland van haar ex-vriend Lars Veldwijk, met wie zij samen dochtertje Zara-Lizzy heeft. "Monica Geuze weet niet waar K-Pop vandaan komt. Zou ze weten waar de vader van haar kind woont?" Monica plaatste achter de Instagram Stories van al het commentaar een foto van zichzelf in de De Slimste Mens-stoel, waarmee ze lijkt aan te geven dat ze de kritiek overtrokken vindt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.