Terug

Volg Shownieuws

Monica Geuze onder vuur na verkiezing tot mooiste vrouw van Nederland

Nieuws

8 juni 2021, 14:24

Monica Geuze is flink onder vuur komen te liggen nadat zij door FHM werd uitgeroepen tot mooiste vrouw van Nederland (zie video hierboven). De influencer onthult dat ze bakken kritiek over zich heen kreeg...

In haar nieuwste vlog (zie hieronder vanaf 10:38) laat Monica weten dat ze niet helemaal achter de titel 'mooiste vrouw van Nederland' staat. "Iedereen die mij een beetje kent weet dat ik het daar natuurlijk niet mee eens ben. Maar wel een eer dat ik 'm mag dragen."

Daarbovenop komt dat Monica een hoop vervelende reacties kreeg op haar pas behaalde titel. "Vervolgens kijk ik wat voor stront er op het internet staat. Kijk, smaken zullen altijd verschillen, maar los van dat vraag ik me af of het in deze tijd normaal is om zó gemeen te zijn."

FHM eerde Monica met een Instagram-post, waaronder de negatieve reacties binnenstroomden. Volgens Monica werden er dingen geplaatst zoals 'mijn hond is nog knapper', 'vriendjespolitiek' en 'plastic is tegenwoordig knap'.

Reacties waar Monica niet van wakker ligt, maar toch iets over kwijt wil. "Maar het is toch gestoord. Je hoeft het zeker niet eens te zijn met de titel, maar je hoeft toch ook zéker niet zo gemeen te zijn?"

Verhuisd

Onlangs kocht Monica samen met haar vriend Robbert een nieuwe woning in Amsterdam. De influencer showt vol trots haar nieuwe woning in de video hieronder.

ZIEN: Monica Geuze showt vol trots haar nieuwe huis
10:21
ZIEN: Monica Geuze showt vol trots haar nieuwe huis

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.