Terug

Volg Shownieuws

Monica Geuze dolgelukkig met haar Robbert

Monica Geuze dolgelukkig met haar Robbert

Nieuws

22 aug 2020, 19:50

Monica Geuze is gelukkiger dan ooit met haar Robbert. Het tweetal leerde elkaar kennen via een datingapp waarna de vonk snel over sloeg. Aan Shownieuws laat de populaire YouTuber met een grote glimlach weten dat het goed gaat tussen de twee tortelduifjes.

"Het gaat hartstikke goed. (...) We hebben het heel gezellig samen", aldus Monica. De coronacrisis heeft de twee dichter bij elkaar gebracht, zo vertelt ze: "Ik heb de coronacrisis niet als belemmerend beschouwd, ik heb het hartstikke leuk thuis! Ik vind het prima en heerlijk de hele dag een beetje samen thuis, mij hoor je niet klagen!"

Eerste vakantie samen

Monica en Robbert zijn deze zomer voor het eerst samen op vakantie geweest naar Griekenland. Ze deelde zelf op social media een aantal kiekjes van hun eerste liefdesvakantie samen. Niet alleen haar nieuwe vriend maar ook zijn familie is mee geweest op de vakantie. Monica lijkt het goed te kunnen vinden met haar schoonzusje Willemijn.

https://www.instagram.com/p/CCgZIo-hS2S/

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.