Terug

Volg Shownieuws

Monica Geuze overweegt om OnlyFans-account te beginnen

Nieuws

28 dec 2023, 19:02

Monica Geuze, die eerder openhartig was over haar relatiestatus (zie video), heeft in de afgelopen jaren een aanzienlijke fanbase opgebouwd, met inmiddels 1,4 miljoen volgers op Instagram. In haar podcast Geuze en Gorgels deelt de influencer dat het helemaal geen vreemd idee is om meer inkomen te genereren via haar volgers...

Monica erkent dat ze overwogen heeft om een account te starten op OnlyFans: "Soms denk ik echt: zal ik op OnlyFans gaan? Een jaar keihard mijn kont verkopen en dan gewoon de ballen met z'n allen. Dan zie je me nergens meer hoor. Soms denk ik echt: waarom zou ik het niet doen?" 

Binnenharken

Kaj ziet het wel zitten en reageert: "Ik denk dat jij zo godsgruwelijk veel geld kan binnenharken." Het zal niet de eerste keer zijn dat Monica publiekelijk uit de kleren gaat: "Ik heb ook weleens een kinky shoot gedaan voor de FHM. En dan denk ik: ja, dat was allemaal maar gratis te zien. Ik kan het ook allemaal achter een betaalmuurtje gooien", concludeert ze. 

Bij het horen van de inkomsten van content creators op OnlyFans, begint ze voorzichtig te twijfelen aan haar eigen loopbaan. Hoewel ze OnlyFans een gouden business noemt, lijkt het niet erg waarschijnlijk dat Monica binnenkort op het platform zal verschijnen. "Er is toch die ethische grens. Dat denk ik dan." Pijnlijke onthulling

Monica Geuze deed eerder in de podcast Geuze en Gorgels een pijnlijke onthulling over een andere ex vriend. "Ik heb een keer een ex gehad, die kwam thuis met: 'kijk eens.' Die trok zijn broek uit en die had een portret van mijn gezicht op zijn kuit gezet", vertelt de presentatrice.

Monica vertelt niet over welke ex dit gaat, maar ze komt hem wel nog regelmatig tegen. "Dat is best wel awkward, want ik was laatst op Curaçao en daar was deze ex ook. En we zijn best wel goed met elkaar. (…) Hij liep daar in zijn korte broekje en toen zei een vriendin van mij: ‘Ik zie je gewoon lopen op die boot net. (…) Jouw ex liep daar met zo groot jouw kop op zijn kuit.'”, vertelde de presentatrice van onder andere Temptation Island. Meer over dat programma zie je onderstaand:

Monica Geuze over Temptation Island
0:25
Monica Geuze over Temptation Island

‎Volg Shownieuws ook op WhatsApp!

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste entertainmentnieuws?

Volg dan nu het kanaal van Shownieuws op WhatsApp!

Volg Shownieuws!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.