Terug

Volg Shownieuws

Monica Geuze radeloos door slaapgedrag Zara Lizzy

Monica Geuze radeloos door slaapgedrag Zara Lizzy

Nieuws

20 apr 2021, 11:43

Het leven van een moeder gaat niet altijd over rozen. Zeker niet wanneer je moeder bent van een kind met een bizar slaapritme. Monica Geuze weet daar alles van en vertelt in haar laatste vlog radeloos te zijn.

Zara Lizzy, het 2-jarige dochtertje van de YouTuber, wordt elke nacht wel een paar keer wakker en dat breekt Monica een beetje op. "Weer lichtelijk drama met naar bed gaan. Ik begin echt een beetje radeloos te worden, maar ik hoop dat het een fase is."

Monica zegt dan ook sorry tegen haar kijkers voor de rommelige vlog. "Ik ben alleen maar aan het klagen, ik film ook bijna niks, maar ik heb gewoon de energie er niet voor. Die opgebroken nachten... Ik functioneer zo slecht zonder te slapen." Het volledige fragment is in de video bovenaan dit artikel te zien.

Nieuw paleisje

De vlogster heeft alle energie hard nodig, want ze is druk bezig met verhuizen. Monica en haar vriend Robbert hebben namelijk onlangs een prachtig pand in Amsterdam gekocht. Het paleisje heeft een woonoppervlakte van 216 vierkante meter en heeft in totaal zeven kamers, waaronder 2 badkamers en 4 slaapkamers, verdeeld over drie woonlagen. Het huis gaat aardig op de schop, zo vertelt Monica in haar vlog: "We hebben geen bouwval gekocht ofzo, maar toch gaan we alles veranderen." Bron video: YouTube / Monica Geuze

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.