Terug

Volg Shownieuws

Monica Geuze twee keer geopereerd aan borsten

Nieuws

8 apr 2023, 22:29

Monica Geuze is niet één, maar twee keer geopereerd aan haar borsten. De 28-jarige influencer en presentatrice liet donderdag weten dat ze onder het mes ging vanwege haar borstimplantaten. Die werden echter niet verwijderd, maar vervangen voor nieuwe kleinere exemplaren, zo schrijft Geuze zaterdag op Instagram.

"Lang verhaal kort: altijd onzeker geweest over mijn borsten, ze daarna 2x laten vergroten en uiteindelijk toch niet tevreden en weer kleiner willen (kortom: doe het gewoon allemaal niet)", schrijft Geuze, die later uitgebreid haar verhaal zal doen.

De operatie viel Geuze behoorlijk tegen ten opzichte van eerdere operaties. Donderdag ging ze voor het eerst onder het mes en een dag later ging ze "echt door de grond van de pijn". Ze moest daarop nog een keer geopereerd worden.

Met de narcose had de Temptation Island- en The Bachelorette-presentatrice echter geen moeite. "Misschien very inappropriate maar ik vind narcose echt 1 van de heerlijkste dingen die er is."

In de video bovenaan de pagina showt Monica haar oude borstimplantaten nadat ze is geopereerd

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.