Terug

Volg Shownieuws

Monica Geuze woest na fotograferen dochtertje

Nieuws

16 sep 2021, 16:28

Monica Geuze is woest nadat een onbekende man ongevraagd een foto maakte van haar dochter Zara-Lizzy. De man vroeg eerder of hij een foto mocht maken van de dochter van de influencer, maar dat wees ze af.

De vlogger vertelt in haar video het volgende: "Net is er een jongen die op de foto wilt. Hij laat ons voor en vraagt of hij een foto met mijn dochter mag maken. Ik zeg nee, maar je mag wel een foto met mij. Maakt hij een snapchat en ik zie ik dat hij zijn camera draait om een foto van Zara-Lizzy te maken. Ik schiet uit mijn slof. Ik word daar zo boos van."

Ingeslagen ruit

Eerder had de YouTube-ster wederom een enorme klap te verduren gehad. De autoruiten van haar auto werden voor de tweede keer in korte tijd ingeslagen.

Monica deelt een heftige video op Instagram waarop te zien is dat de ruiten van haar auto compleet tot in de vernieling zijn geholpen. De ravage is te zien in de video bovenaan deze pagina.

Spuugzat

Gelukkig heeft Monica na de vorige keer dat haar ruiten zijn ingeslagen en er spullen uit haar auto werden gestolen maatregelen getroffen.

"Al te belachelijk voor woorden dat ik speciaal folie over mijn ramen heb moeten plaatsen zodat deze niet ingetikt kunnen worden, maar zo weer bij je auto aankomen: ik ben dit echt spuugzat", schrijft de influencer op Instagram. "Steek je handen uit je mouwen voor een baan zodat je je eigen geld kunt verdienen, in plaats van met je gore jatgrage tengels aan andermans spullen te komen.

Inbraak

Het gebeurt vaak dat Geuze het slachtoffer is van een inbraak. Vorig jaar wisten dieven een ruit in te tikken van haar huis in Vinkeveen, maar zij maakten geen buit. Ook maakte zij in haar podcast bekend dat zij jaren geleden is beroofd van haar Rolex-horloge.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.