Terug

Volg Shownieuws

Monica Geuze zin in 'drukte en reuring' in Amsterdam

Nieuws

1 mei 2021, 11:53

Monica Geuze gaat het rustige Vinkeveen niet missen na haar verhuizing naar Amsterdam. De influencer heeft samen met haar vriend een huis gekocht in de hoofdstad en kan niet wachten om te verhuizen. "Ik heb juist heel veel zin in de drukte en reuring, maar dat zou ook aan dit kutjaar kunnen liggen", schrijft Geuze op Instagram.

Ze kijkt het meeste uit naar het uit eten gaan in Amsterdam. "En dan lopend naar huis daarna, niet rekening te hoeven houden met terugrijden / taxi / blijven slapen", aldus Geuze, die in haar veelbekeken vlogs ook al regelmatig liet weten terug te willen naar de hoofdstad.

Daar wonen namelijk ook veel van haar vrienden, vervolgt ze. Ze kijkt uit weer met hen af te spreken "zonder er een heel ding van te hoeven maken". "Lekker de spontaniteit terug in het leven." Het is niet bekend wanneer de influencer gaat verhuizen, het huis wordt nu namelijk nog verbouwd. "Alles loopt op schema en het begint steeds meer vorm te krijgen", vertelt ze daar nog over.

Geuze woonde de afgelopen jaren in Vinkeveen, waar ze samen met haar ex Lars Veldwijk dochtertje Zara-Lizzy kreeg. Het stel ging eind 2019 uit elkaar.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.