Terug

Volg Shownieuws

Monique Smit deelt zoete kiekjes van dochtertje Lovi

Nieuws

17 sep 2023, 18:26

Monique Smit deelt ontzettend liefdevolle foto's van haar pasgeboren dochtertje op Instagram. De zangeres, die een week geleden nog op het podium stond te zingen (zie video), is afgelopen woensdag bevallen van kleine Lovi.

Monique Smit is inmiddels moeder van drie prachtige kindjes. De oudste twee, Noah en Luca, zijn enorm trots op hun zusje. Op de foto's die de blondine deelt op Instagram, is te zien dat de twee jongens Lovi een kusje geven.

Oudste zoon Noah had haar zusje belooft dat hij zondag tijdens een voetbalwedstrijd zou scoren. Dolbij komt hij Lovi vertellen dat hij zijn belofte is nagekomen.

Het management van Monique liet enkele dagen geleden aan Shownieuws weten dat de zangeres zich erg goed voelt. Monique zit helemaal op een roze wolk. In onderstaande video is te zien hoe Monique erachter kwam dat ze zwanger was van een meisje.

Zwangere Monique Smit onthult geslacht derde kindje
1:15
Zwangere Monique Smit onthult geslacht derde kindje

In 2015 kregen Monique en haar grote liefde Martijn zoontje Noah. Vier jaar later werd Luca geboren.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.