Terug

Volg Shownieuws

Monique Smit krijgt flinke kritiek op zwangerschap: 'Pas op, hè!'

Nieuws

21 juni 2023, 20:08

Hoewel Monique Smit dolblij is dat ze moeder mag worden van een derde kindje, zie bovenstaande video, krijgt de zangeres te maken met flinke kritiek. Monique is er klaar mee en laat van zich horen...

Monique was 33 toen zij in verwachting raakte van haar derde kindje. Volgens de blondine hebben veel vrouwen hier een mening over. Op Instagram deelt ze wat ze zoal te horen krijgt. '"Wanneer je op je 33ste zwanger raakt van je derde kindje: "Gefeliciteerd hè! Ja, ik moet er zelf écht niet aan denken… maar superleuk voor jullie hoor!", "Was dit gepland?", "Dat je hier nog zin in hebt", "Wilde je dit echt?", "Jij gaat zeker door totdat je een meisje krijgt?", "Was het een ongelukje?", "Nou… jij liever dan ik."'

De Volendamse krijgt dit soort berichten naar haar hoofd geslingerd als ze 'bijvoorbeeld rustig boodschappen haalt of aan het strand ligt'. "Vaak zijn dit ook vrouwen die ik persoonlijk niet eens ken." Onderaan het bericht waarschuwt ze de zure vrouwen... "Lieve mensen: pas op hè! Ik zit vól hormonen, probeer me in te houden, maar vandaag of morgen..."

Monique liet begin april weten weer in verwachting te zijn. Samen met haar partner Martijn kreeg ze in 2015 hun eerste kind, zoontje Noah. In 2019 werd hun tweede zoon, Luca Liam, geboren.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.