Terug

Volg Shownieuws

Monique Smit verdedigt zich tegen complottheorie

Nieuws

20 dec 2022, 17:43

Monique Smit wordt beschuldigd van duivelse praktijken. Een foto van de zangeres roept veel vragen op bij complotdenkers...

De Volendamse zangeres, die de laatste jaren zelf alternatieve theorieën deelde, is nu onderdeel van gesprek. Ze zou op de onderstaande foto met haar hand stiekem een ode aan de duivel brengen.

In de reacties is te zien dat wat volgers grote vraagtekens zetten bij haar intenties. "Waarom het 666 teken Monique, een duim was ook oké geweest... Doordat er nu zoveel boven water komt over bepaalde symbolen is dit niet zo'n goede zet", schrijft iemand. Een ander: "Het handgebaar staat voor 666 (teken van de duivel)."

Monique krijgt de commotie mee en besteedt er uitgebreid aan in haar Instagram Stories. "Wat een bizarre tijd! Je plaatst een foto voor een leuke winactie, houdt 3 vingers in de lucht omdat je 3x iets mag weggeven en je wordt beschuldigd met de duivel!"

"Hahah sorry voor een klein groepje mensen, maar hier heb ik gelukkig écht geen verstand van", vervolgt ze. "Volgens mij ben ik een van de weinige met een groot bereik die tenminste eerlijk zegt hoe ze over bepaalde zaken denkt, maar dit gaat me echt te ver."

De waarheid

Monique liet onlangs nog de naakte waarheid zien. Op Instagram showde ze zichzelf zonder make-up...

"Instagram tegenover de realiteit", schreef Monique bij een filmpje, waarop ze zichzelf voor- en na de visagie liet zien. "Klaar voor de presentatie van het TopSport Gala Volendam."

Haar fans waren duidelijk. "Je hebt die make-up helemaal niet nodig", was bijvoorbeeld een van de reacties reacties. "Zonder make-up! Zo mooi", viel er ook te lezen.

Je ziet de beelden in de video bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.