Terug

Volg Shownieuws

Monique Westenberg emotioneel tijdens kroning nieuwe Miss Nederland

Monique Westenberg emotioneel tijdens kroning nieuwe Miss Nederland

Nieuws

3 sep 2020, 08:47

Monique Westenberg heeft voor de camera van Shownieuws emotioneel gereageerd op de kroning van Denise Speelman, de nieuwe Miss Nederland. Monique was een van de zeven juryleden van de beroemde verkiezing.

Zo vertelt Monique na de uitslag enthousiast: "Ze is een kermismeisje, net als ik, dus we kennen elkaar. [...] Ik heb vroeger mijn eigen weg gekozen en nu heeft zij dat ook gedaan, ze heeft het heel ver geschopt en nu staat ze dan hier." Ook is de vriendin van André Hazes ontzettend trots op Denise: "Daarnaast heeft ze anorexia gehad en is ze zelf helemaal uitgekomen, en nu is ze zo trots op zichzelf en had ze helemaal niet verwacht dat ze hier zou staan. [...] Zó facking trots! Ik stond net naast haar en ik zeg: 'Kijk ons hier nu staan'. Samen komen we uit hetzelfde leven en daar stonden we dan met z'n tweeën. Ik ben zo trots op d'r!"

Het hele gesprek, inclusief de reacties van mede-juryleden Kristina Bozilovic, William Rutten en Viktor Brand is in de video hierboven te zien.

Denise Speelman won in 2014 al de titel Miss Noord Nederland en verhuisde daarna naar Amsterdam. Ze hoopt met haar deelname in elk geval de discussie te openen over eetstoornissen en body positivity.

Door haar overwinning mag Denise Nederland vertegenwoordigen tijdens de Miss Universe-verkiezing. Al sinds de jaren dertig vindt de missverkiezing jaarlijks plaats, destijds werd de winnares Miss Holland genoemd. In recente jaren groeiden diverse Miss Nederlands uit tot BN’ers. Zo deed Jessie Jazz Vuijk (2015) mee aan Expeditie Robinson en Zoey Ivory van der Koelen (2016) aan Dance Dance Dance.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network. Alle rechten voorbehouden. Geen tekst- en datamining.