Terug

Volg Shownieuws

Mooie Mannen Maandag: 5x weerman Jordi!

Mooie Mannen Maandag: 5x weerman Jordi!

Nieuws

22 feb 2021, 15:53

We kunnen in deze tijden van corona wel wat warmte gebruiken en daarom is de rubriek Mooie Mannen Maandag in het leven geroepen. We trappen af met onze eigen SBS6-collega: weerman Jordi.

Jordi Huirne presenteert sinds eind 2020 het weerbericht op SBS6 voor Weer.nl. Tegen De Gelderlander noemt hij dat een droom die uitkomt. Vooral toen hij zichzelf voor het eerst terugzag op tv. "Het was heel onwerkelijk om mezelf terug te zien op de televisie. Als klein jongetje op de boerderij in Ruurlo droomde ik maar van één ding en dat was weerman worden. Als mensen mij vroegen wat ik wilde worden, wisten zij het antwoord eigenlijk al. Dat is me gelukt."

En niet alleen voor Jordi is het een droom die uitkomt, dat is het ook voor de SBS6-kijkers! Want Jordi is een ware hunk. Hieronder delen we een paar fijne foto's van de weerman.

Jordi zie je tijdens het Weer.nl weerbericht op SBS6 op 23, 24, 27 én 28 februari! En hoe hij het weer presenteert? Dat zie je in de video boven dit artikel. Let op, dit is het weerbericht van zondag.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.