Terug

Volg Shownieuws

'Moonsisters' Lieke en Jetteke geven reactie na commotie

Nieuws

7 okt 2021, 17:04

De zussen Lieke en Jetteke van Lexmond liggen sinds woensdag onder vuur door hun samenwerking met cosmeticabedrijf Rituals. Ze hebben na alle commotie een reactie gegeven aan De Telegraaf, waarin ze onder andere laten weten nog steeds hetzelfde te denken over de maan en zeker niet zweverig te zijn.

Op de website van Rituals is het interview met de zussen inmiddels verwijderd vanwege het aanbieden van de Moon Calender en hun standpunt over vaccineren. Ze laten zelf weten zich niet te laten leiden door aannames en oordelen, en zich juist op positiviteit te focussen. Ze zeggen er zelf het volgende over: ''Wij laten ons niet leiden door aannames en oordelen, maar staan juist voor verbinding en positiviteit. We hebben ook geen enkel oordeel over wel of niet vaccineren, dat is totaal irrelevant voor ons. Daar hebben we ook nog nooit een uitlating over gedaan. We hebben in ons leven geleerd nooit iemand buiten te sluiten.''

De dames zijn zelf veel met de stand van de maan bezig en hebben daarom ook hun eigen Moon Calender uitgebracht. Ze worden door hun fascinatie voor de maan regelmatig als zweverig bestempeld, maar daar trekken de zussen zich niks van aan. ''Meestal lezen we niet eens wat er over ons gezegd wordt. Het gaat ons om positiviteit dus negatieve gevoelens passen daar niet bij'', aldus Lieke en Jetteke aan De Telegraaf. ''We zijn rasoptimisten, luisteren naar ons hart en leven op intuïtie. Wij vinden het onderwerp ’maan’ interessant: alles heeft een tijd en plaats en er is een cyclus. Maar we beseffen dat we in een hoek zitten die heel makkelijk af te zeiken is, waardoor mensen denken dat we een beetje koekoek zijn.''

Lieke van Lexmond en haar zus Jetteke lieten dit jaar in de Vijf Uur Show al weten dat ze de rellen in het Capitool in Washington, die eerder dit jaar plaatsvonden, al aan zagen komen. In de video boven dit artikel zie je hun uitleg.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.