Terug

Volg Shownieuws

Na drama eindelijk goed nieuws voor Ik Vertrek-David en Gine

Na drama eindelijk goed nieuws voor Ik Vertrek-David en Gine

Nieuws

6 jan 2020, 12:44

De langgekoesterde droom van het Ik Vertrek-stel David en Gine viel volledig in duigen nadat hun 'houten' huis na een flinke regenbui niet meer blijkt te zijn dan een kartonnen constructie...

Voor een mooi prijsje koopt het Brabantse stel een 'houten' huis in het Spanje om daar een Bed & Breakfast te beginnen. Al snel loopt de emigratie uit tot een grote ramp wanneer ze erachter komen dat het huis uit niet meer dan kartonnen muren en een te zwaar dak bestaat. Op de website van AVTROTROS onthullen ze nu hoe het inmiddels met hen gaat.

En na al dat slechte nieuws, hebben ze eindelijk goed nieuws! Voor een redelijke prijs hebben ze iemand gevonden die hun droom gaat waarmaken. Zo komt er een stenen muur rondom het kartonnen bouwwerk en wordt het te zware dak gerenoveerd. "Op 3 januari start de bouw; er komt een stenen muur rondom ons huis. Het dak wordt gerenoveerd zodra het een langere periode droog is. Dat zal tegen de zomer zijn. Volgend jaar zomer is ons huis, zoals een huis hoort te zijn." laat het stel weten.

Op dit moment kunnen zij nog niet leven van hun boekingen en hebben er daarom tijdelijk een baan erbij genomen. Zo werkt Gine vijftien uur per week in de thuiszorg en is David druk bezig met het werven van klanten voor zijn werk als sporttherapeut.

Ze hebben hun droom duidelijk nog niet opgegeven en zijn erg positief ingesteld: "Hopelijk krijgen we meer boekingen, want dat is nog steeds de reden dat we hier zijn begonnen met een Casa Rural.". Ondanks alle tegenslagen hebben ze geen spijt gehad dat ze het roer hebben omgegooid, maar als Gine het allemaal van te voren had geweten, zou ze wel twee keer hebben nagedacht. "We hebben wel eens gedacht, en denken soms nog steeds: gaan we het allemaal wel redden? We zien het dan even niet meer zitten. Maar dan kijken we eens goed om ons heen; de bergen en het zonnetje, tja… en dan weten we dat het allemaal wel goed komt. Het is maar materieel, gezondheid is veel belangrijker. Schouders eronder en weer doorgaan."

David en Gine hebben een glashelder doel voor ogen en werken daar daarom ook keihard aan. "Wij hopen samen een paradijs neer te zetten, waar gasten graag zijn en blijven komen. De gasten verwennen en een onvergetelijke vakantie geven, dat is waar wij het voor doen. Stukje bij beetje bouwen we hieraan. Eerst wat geld verdienen, dan weer verder uitbreiden."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.