Terug

Volg Shownieuws

Nadège deelt triest nieuws

Nadège deelt triest nieuws

Nieuws

4 dec 2020, 22:55

Nadège Coffinet, de voormalig huishoudster van de Meilandjes, zit niet zo lekker in haar vel. Ze heeft momenteel helemaal geen werk meer, zo laat ze weten aan Shownieuws.

In oktober vertelt ze nog aan De Telegraaf dat ze drukker is dan ooit. Ze heeft maar liefst vier banen! "Ik heb nu zelfs vier verschillende banen, allemaal voor een paar uur per dag. Ik ga van de ene naar de andere. De laatste die erbij kwam, is bij een pizzabakker. Geen restaurant, maar een kiosk. Ik neem de bestellingen op en bak de pizza’s. Ik ben zelf dol op Italiaans eten, dus ik weet precies hoe ik ze moet maken."

Maar helaas is dat nu al weer opgehouden. Nadège zegt tegen Shownieuws dat het allemaal tijdelijke contracten waren via het uitzendbureau en dat er momenteel helemaal geen werk meer is voor haar.

Coronacrisis

Aan de samenwerking met de Meilandjes kwam eerder al abrupt een einde, omdat er door de coronacrisis geen werk meer voor haar was. Ook is het gezin terug naar Nederland verhuisd . "Op een gegeven moment zeiden we: 'er is nu geen werk meer, dus we hebben alleen ander werk'", vertelde zijn vrouw Erica eerder. Ander werk wilde ze volgens de familie niet doen.

Na haar ontslag op het kasteel is Nadège naar eigen zeggen door een diep dal gegaan: "Het ging even niet lekker met mij. Ik was onder behandeling van een arts, die me zelfs antidepressiva voorschreef."

Chateau Meiland-kijkers in tranen: ‘Neem Nadège mee!’
2:11
Chateau Meiland-kijkers in tranen: ‘Neem Nadège mee!’

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.