Terug

Volg Shownieuws

Nadège moet opnieuw onder het mes

Nieuws

12 aug 2022, 15:30

Spannende weken voor Nadège. De voormalig Meilandjes-huishoudster heeft belangrijke ziekenhuisuitslagen ontvangen…

Sinds maart is er kanker bij de voormalig huishoudster van de Meilandjes gediagnostiseerd op verschillende plekken. Daarna heeft ze chemotherapieën en radiotherapieën gehad, waarna ze in juni onderzoeken heeft gehad of die therapieën z'n werk hebben gedaan.

Inmiddels heeft ze daar de uitslag van gekregen. Daar is goed nieuws uitgekomen, al moet ze wel opnieuw onder het mes. Dit keer niet voor kanker…

Oncoloog

Nadège vertelt aan Shownieuws dat ze maandag naar de oncoloog is geweest. "Hij zei me dat de kanker is afgenomen. Maar ik moet wel geopereerd worden aan mijn bijnier."

"Dat is uit voorzorg en heeft niets te maken met de kanker", vervolgt ze. "Volgens de artsen is het niet ernstig. De operatie is nodig omdat deze bijnier extra cortisol produceert, ik maak dus veel te veel cortisol aan. Dan kan grote gezondheidsproblemen veroorzaken. De operatie zal plaatsvinden in september."

De Meilandjes houden contact met Nadège over haar gezondheid. "Erica heeft maandagavond contact met me opgenomen om te vragen wat de artsen hebben gezegd. Ze heeft me gezegd dat ik zo snel mogelijk moet worden geopereerd. Ik hoop dat ze een goede vakantie hebben. Ik volg de reis via Facebook."

Je ziet al haar uitspraken in de video bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.