Terug

Volg Shownieuws

SBS6 zendt eerste oudejaarsconference van Najib Amhali uit

Nieuws

27 aug 2021, 08:48

Cabaretier Najib Amhali gaat dit jaar een oudejaarsconference spelen. Het is de eerste keer dat Amhali een speciale eindejaarsshow maakt. De conference zal op 31 december door SBS6 worden uitgezonden.

Een woordvoerder van Amhali heeft een bericht hierover op Zwartekat.nl bevestigd en een woordvoerder van Talpa bevestigt dit ook aan Shownieuws. Najib vertelt in bovenstaande video dat hij het een eer vindt dat hij is gevraagd.

Amhali speelt de komende twee maanden nog een aantal inhaalvoorstellingen van zijn reguliere show Waar was ik? en daarna zal hij een tournee met zijn oudejaarsprogramma gaan doen. De speellijst komt op korte termijn op zijn website te staan.

Eerder maakte de komiek wel een speciale ramadan conference, ter gelegenheid van de vastentijd voor moslims. Amhali is overigens niet de enige cabaretier die dit jaar een oudejaarsconference doet. Peter Pannekoek maakt zijn debuut bij de NPO, met de eindejaarsvoorstelling Nieuw bloed. Deze tournee is al bijna uitverkocht.

Ook Dolf Jansen maakt traditioneel een oudejaarsconference, inmiddels voor de 32e keer. Deze show heeft dit jaar de titel Het Jansen Vaccin gekregen.

Het Jachtseizoen

Volgende maand is Najib te zien in het gloednieuwe seizoen van Het Jachtseizoen op SBS6 waarin Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriëns de strijd aan met bekende Nederlanders, die voor één dag in de huid van een voortvluchtige crimineel kruipen. Check de video onderaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.