Terug

Volg Shownieuws

Naomi deelt zorgen: '200 zwangerschapstesten'

Naomi deelt zorgen: '200 zwangerschapstesten'

Nieuws

26 okt 2020, 08:30

Naomi Dijkstra, de verloofde van Michael van der Plas, worstelt met een aantal dingen. Op Instagram vertelt ze hoe haar leven in elkaar zit...

"Proost, bitch!" schrijft ze op Instagram bij de onderstaande foto. "Ik probeer heel erg de balans te vinden hoe je je moet gedragen als fulltime bonus mama, hopelijk binnenkort een officiële mama, verloofde en gewoon een chickie van 25. Geloof me, dat is een 'struggle'.

Toch zou ze het niet anders willen hebben. "Aan het einde van de dag is dit wie ik ben. Soms mee doen met verstoppertje en het dan zelf eigenlijk leuker vinden, soms streng, soms verdrietig, soms 200 zwangerschapstesten, soms toegeven in wat mijn man wil en soms lekker tegen de draad in."

Het bericht kan rekenen op veel sympathie en steun van haar volgers. "Jij bent jij en jij bent goed zo als je bent. De kids kunnen geen betere mama (bonusmama) dan jij hebben hoor, mop", kan Naomi bijvoorbeeld in haar zak steken.

Huwelijk

Naomi en Michael hebben niet alleen een kinderwens, ze hopen binnenkort ook in het huwelijksbootje te stappen. Michael heeft haar onlangs via een 'brief' ten huwelijk gevraagd: "Wil je met me trouwen! Lieve Naomi xxx", is op onderstaande foto te zien.

"Ik kan het niet geloven. Hij blijft me elke dag weer verbazen", schreef ze over het aanzoek. "Er zit hier een heel verhaal achter en ook heel veel brieven. (...) Schat ik hou de hele wereld van jou. Er is niemand anders met wie ik dit aan had gekund en aankan", schreef Naomi over het huwelijksaanzoek.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.