Terug

Volg Shownieuws

Nasrdin Dchar uitgeroepen tot JFK's Greatest Man

Nieuws

26 okt 2023, 23:12

Vakgenoten uit de mediawereld begrijpen wel waarom Nasrdin Dchar donderdagavond in Casino Amsterdam is uitgeroepen tot JFK's Greatest Man. Walid Benmbarek, die met Nasrdin in de serie Mocro Maffia te zien is, roemt zijn collega "omdat hij ook iemand is die van niks is begonnen en uiteindelijk zo veel heeft gerealiseerd".

"Hij heeft een economische studie gedaan, maar toch is hij een van de beste acteurs van Nederland geworden", zegt Walid in gesprek met het ANP. "Hij heeft een Gouden Kalf, heeft ondertussen een eigen boek geschreven, gaat regisseren, gaat presenteren, zet zich in voor goede doelen, staat altijd voor iedereen klaar, ziet er goed uit, is een familieman. Hoeveel vinkjes moet iemand hebben?"

Ook Imanuelle Grives snapt waarom de keus op Nasrdin is gevallen. "Het is iemand die, naast dat hij gewoon geweldig kan spelen, zich ook hard maakt voor dingen die in de maatschappij niet altijd eerlijk gaan. En daar durft hij zich ook over uit te spreken en dat doet hij op een hele eloquente manier", zegt de actrice. "Hij verbindt. Het is iemand die een gesprek aanwakkert."

Olcay Gulsen roemt Nasrdin omdat hij zich ook bekommert om anderen. "Hij zet zich heel erg in voor biculturele jongeren, om hen ook een kans te geven in de cultuursector. Dat vind ik heel goed."

Het is de dertiende keer dat de onderscheiding voor JFK Greatest Man is uitgereikt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.