Terug

Volg Shownieuws

Nederland trots op songfestivalpresentatoren

Nederland trots op songfestivalpresentatoren

Nieuws

18 mei 2021, 22:15

Op Twitter wordt dinsdagavond positief gereageerd op de vier presentatoren van het Eurovisie Songfestival. Fans zijn onder meer te spreken over de diversiteit van het viertal en het enthousiasme van Edsilia Rombley, Chantal Janzen, Jan Smit en Nikkie de Jager.

"Goed gedaan, Rotterdam! Gekleurd, alle maten en alle genders", vindt een Twitteraar. "Voor het eerst kijk ik voor de presentatoren en niet voor de acts", schrijft een ander.

Nikkie de Jager

Ook kijken er veel fans van Nikkie de Jager, wier YouTube-kanaal ruim 13,8 miljoen abonnees heeft. "Ik ben zo blij dat Nikkie het presenteert!!! Het is zo mooi om een trotse transvrouw te zien in een programma dat in heel Europa wordt uitgezonden. En ze ziet eruit als een geweldige godin", twittert een kijker. "Ik vind het geweldig om Nikkie als een van de presentatoren te zien, ze wilde het zo graag en ik vind het fijn om haar te zien schitteren tijdens zo'n iconisch moment", schrijft een ander.

Het is Twitteraars ook opgevallen dat de presentatoren de eerste halve finale van het songfestival op lengte van klein naar groot begonnen. Zo werden meerdere plaatjes van de Daltons uit de Lucky Luke-strips, die ook in lengte verschillen, gedeeld.

Afrojack en Glennis Grace

Aankomende zaterdag zullen ook Glennis Grace en Afrojack optreden tijdens de finale van het Songfestival. Je hoort er alles over in de video hieronder.

Afrojack, Glennis Grace en Wulf treden op in songfestivalfina...
2:18
Afrojack, Glennis Grace en Wulf treden op in songfestivalfina...

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.