Terug

Volg Shownieuws

Robbie Williams verplaatst Ziggo Dome-concert

Nieuws

13 okt 2022, 08:15

Een concert van Robbie Williams in de Ziggo Dome in Amsterdam wordt verplaatst. Robbie komt nu een aantal weken later terug naar Nederland...

Bezoekers van het concert op maandag 30 januari hebben een mail gekregen waarin het slechte nieuws verteld wordt. Volgens Ticketmaster wordt de show vanwege onvoorziene productionele redenen verplaatst. De nieuwe datum is maandag 13 februari 2023.

Locatie een aanvangstijd blijven hetzelfde voor de fans. Mochten zij niet kunnen op die dag, kunnen zij tot 9 november 2022 hun tickets annuleren en het betaalde geld terugvragen.

Jubileum

De drie optredens van Williams staan in het teken van zijn 25-jarig jubileum. Onlangs bracht hij bovendien zijn nieuwste album uit waarop nieuwe versies van zijn hits Angels, Let Me Entertain You en Rock DJ te horen zijn, allemaal onder begeleiding van het Nederlandse Metropole Orkest.

De XXV Tour van Williams gaat in Europa op 20 januari van start met een show in Bologna. Daarna doet de zanger onder meer Parijs, Amsterdam, Berlijn en Barcelona aan.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.