Terug

Volg Shownieuws

Net5 schakelt sterrencast in voor nieuwe crime-comedy

Net5 schakelt sterrencast in voor nieuwe crime-comedy

Nieuws

24 juni 2021, 12:47

De opnames van de nieuwe crime-comedy Adem in, Adem uit voor Net5 zijn in volle gang. En de Powered by LINDA.-serie heeft een cast waar je u tegen zegt!

Het verhaal gaat over de fascinerende vriendschap tussen de succesvolle lifecoach Kim (Bracha van Doesburgh) en haar nieuwe eigenaardige buurvrouw Jolanda (Jelka van Houten). Jolanda runt een biologische slagerij op haar boerderij en slacht haar eigen vlees. Kim en echtgenoot Sven (Waldemar Torenstra) verruilen samen met hun zoon Luuk (Teun Stokkel) de stad voor het idyllische platteland om hun huwelijk nieuw leven in te blazen.

De vrouwen lijken elkaars tegenpolen, maar voelen een enorme aantrekkingskracht tot elkaar. Ietwat stuntelig bloeit deze vriendschap op. Het is echter de vraag of ze het beste of slechtste in elkaar naar boven halen. Want Kim weet niet dat Jolanda sinds haar jeugd moeite heeft met onbehoorlijke mannen en dat op geheel eigen wijze oplost. 

Waldemar heeft het in ieder geval prima naar zijn zin op de set. "In deze opbloeiende vrouwenvriendschap komt mijn personage behoorlijk in de knel, maar het is heerlijk om met twee zulke leuke en goeie actrices te spelen", aldus de acteur

Adem in, Adem uit is vanaf 21 september wekelijks om 20:30 uur te zien bij Net5 en KIJK.nl.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.