Terug

Volg Shownieuws

Netflix kaapt Halle Berry-film weg bij filmfestival

Netflix kaapt Halle Berry-film weg bij filmfestival

Nieuws

11 sep 2020, 23:23

Netflix wil de film Bruised, het regiedebuut van Halle Berry, overkopen voor een bedrag met acht cijfers. Dat laat de website Deadline weten. Daarmee kaapt de streamingdienst de film weg van het Toronto International Film Festival, waar die zaterdag in première zou gaan.

De geschatte prijs van de film is 20 miljoen dollar, vertellen bronnen aan de website. Netflix zou een voorproefje van de film gekregen hebben, waarna de streamingdienst besloot de film te willen overkopen. De laatste details worden nu afgerond door Endeavour Content en Netflix.

In het filmdebuut van Berry, een mixed martial arts-drama spelen onder anderen Adan Canto, McKinley Henderson en Sheila Atim. Berry neemt de rol van Jackie Justice, een MMA-vechter, op zich. Daarin vecht ze letterlijk in de ring, maar ook tegen haar verleden, wanneer haar 6-jarige zoontje na jaren opeens weer voor haar neus staat.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.