Terug

Volg Shownieuws

Netflix wijzigt Squid Game na duizenden telefoontjes aan vrouw

Netflix wijzigt Squid Game na duizenden telefoontjes aan vrouw

Nieuws

7 okt 2021, 17:35

Netflix gaat enkele scènes uit de Zuid-Koreaanse hitserie Squid Game aanpassen omdat daar per ongeluk een bestaand telefoonnummer in wordt getoond. De eigenaresse van het nummer wordt sinds het uitkomen van de serie platgebeld door mensen die een grap met haar uithalen.

Kim Gil-young is de eigenaresse van een taartenwinkel in Seongju en gebruikt het nummer al zo'n 16 jaar, zo liet ze donderdag weten aan CNN. Toen de serie half september net uit was, werd ze duizenden keren per dag gebeld. De laatste paar dagen zijn het "slechts" honderden telefoontjes, maar wordt ze ook bedolven onder de sms'jes. Het levert haar zoveel stress op dat Gil-young inmiddels op doktersadvies kalmerende middelen slikt. "Ik kan me niet concentreren vanwege de onbekende nummers die mij maar blijven bellen." zegt ze.

Netflix neemt nu maatregelen, laat een woordvoerder weten. "Samen met de producent werken we nu aan een oplossing, waaronder het opnieuw monteren van de scènes waarin het telefoonnummer te zien is."

Kinderspelletjes

Het nummer opgeven is voor Gil-young geen optie, geeft ze aan. Ze gebruikt het nummer voor haar zakelijke contacten.

Squid Game is sinds half september te zien op Netflix en is mogelijk de grootste hit van de streamingdienst ooit. De dienst geeft geen kijkcijfers, maar de serie voert inmiddels wereldwijd de kijklijsten van Netflix aan. In de fictieve serie spelen volwassen mensen bekende kinderspelletjes waarmee ze geld kunnen verdienen. Mensen die een spel verliezen, worden vermoord.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.