Terug

Volg Shownieuws

Nick en Kirsten Schilder staan stil bij prachtig moment

Nick en Kirsten Schilder staan stil bij prachtig moment

Nieuws

18 sep 2020, 21:15

Nick en Kirsten Schilder hebben deze vrijdag een bijzonder moment te vieren. De twee zijn namelijk vijftien jaar samen! Dat laat Kirsten weten op haar Instagram-account.

"Vandaag 15 jaar samen met jou @nickschilder.❤️ Dank je wel dat jij ervoor gekozen hebt je leven de afgelopen 15 jaar met mij te delen. Op naar de volgende 100", schrijft de brunette bij onderstaande foto.

Veel volgers smelten weg na het zien van het zoete plaatje. Ook feliciteren ze het stel met hun jubileum: "Gefeliciteerd ❤️", "Hoera voor de liefde ❤️", "Wat lief! Gefeliciteerd", "Gefeliciteerd en nog vele vele gelukkig jaren samen❤️" en "Gefeliciteerd. Doe er samen nog heel veel jaren bij 💖💖", wordt er gereageerd.

Overigens is er deze vrijdag nog nieuws naar buiten gekomen over Nick en Simon. De twee zangers hebben onthuld wanneer hun nieuwe album uitkomt! Dat is op zes november. Voor dit album doken de zangers in Los Angeles de studio in met twaalfvoudig Grammy-Winnaar en producer Jay Newland. De opnames gingen volgens een vergelijkbare methode en proces als bij Simon & Garfunkel toentertijd.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network. Alle rechten voorbehouden. Geen tekst- en datamining.