Terug

Volg Shownieuws

Nick & Simon hosten nieuw SBS6-programma Onmogelijke Duetten

Nick & Simon hosten nieuw SBS6-programma Onmogelijke Duetten

Nieuws

24 mrt 2021, 15:26

In het nieuwe muziekprogramma Onmogelijke Duetten worden bijzondere duet-wensen van 36 Nederlandse artiesten vervuld. Nick & Simon nemen met veel enthousiasme de presentatie van dit unieke programma voor hun rekening.

Maar liefst 36 collega-artiesten van het Volendamse duo zullen elk in het tv-programma de kans krijgen met hun idool of bekende zanger(es) een nummer te zingen. En dit zelfs in een videoclip! Door middel van de nieuwste technieken wordt het zelfs mogelijk om met een wereldster of een overleden beroemdheid een nummer ten gehore te brengen! Daarnaast kunnen de 36 artiesten een nummer uitkiezen dat bij hen louter bijzondere herinneringen oproept, zonder dat dit aan een eventueel idool is gekoppeld.

In elke aflevering van Onmogelijke Duetten ontvangen Nick & Simon zes artiesten in een intieme studiosetting. Onder meer Rolf Sanchez, Glennis Grace, Dinand Woesthoff, Trijntje Oosterhuis, Anita Meijer en Davina Michelle zijn te gast. Zij zullen bij Nick & Simon uit de doeken doen waarom zij juist dít nummer en dit duet willen zingen. "Achter elk duet, zit een schitterend verhaal", aldus Simon.

Unieke optredens

In de weken voorafgaand aan de show nemen de zangers en zangeressen apart van elkaar een duet op met hun artiest naar keuze. Dankzij de laatste state-of-the-art technieken spelen ze een hoofdrol in een videoclip! Tijdens de opname hiervan staan ze voor een groen scherm en hebben dus nog geen idee hoe de uiteindelijke clip er gaat uitzien. Dat zien ze pas in de studio. Daar bekijken ze, samen met hun collega’s, hun unieke optreden voor het eerst. Ze vertellen hoe ze de making of ervaren hebben en wat ze van het resultaat vinden. Elk eerder onmogelijk gewaand duet is aanleiding tot ontroerende en inspirerende gesprekken!

 Lijdzaam toezien

Onmogelijke Duetten is geen wedstrijd: er zijn geen verliezers, alleen maar winnaars. Na zes afleveringen zijn we vooral een heleboel mooie, bijzondere duetten rijker. Nick & Simon zullen dit programma samen hosten. Ze zullen dus zelf niet zingen. Nick baalt daar wel wat van. "Dat vind ik best jammer, hoor! Ik ga lijdzaam toezien hoe alle andere collega's hun dromen zien uitkomen."

Onmogelijke Duetten is vanaf zondag 2 mei om 21.30 uur wekelijks te zien op SBS6 en terug te kijken op KIJK.nl

 

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.