Terug

Volg Shownieuws

Nick en Simon teasen met Vrienden van Amstel LIVE

Nick en Simon teasen met Vrienden van Amstel LIVE

Nieuws

9 jan 2021, 22:52

De grootste kroeg van Nederland blijft dit jaar gesloten. De 23e editie van De Vrienden van Amstel LIVE is vanwege de coronacrisis verplaatst naar januari 2022. Maar bovenstaande teaser die Nick en Simon nu hebben gedeeld, geeft toch een sprankje hoop.

Shownieuws heeft contact gezocht met de organisatie en die laat weten dat er maandag meer duidelijkheid komt in De Coen en Sander Show op Radio 538. Mogelijk gaat er online iets gebeuren, aangezien naast Nick en Simon ook Maan, Kraantje Pappie en Rolf Sanchez zijn te zien...

Eerder liet de organisatie weten over het cancelen van De Vrienden van Amstel LIVE: "Na 22 jaar De Vrienden van Amstel LIVE is dit natuurlijk een ontzettend moeilijk besluit, maar helaas in deze omstandigheden onvermijdelijk. Het is een enorme teleurstelling voor iedereen, van artiest tot leverancier, bezoekers en natuurlijk de miljoenen fans die de show thuis vanaf de bank beleven. Maar een ding is zeker, we blijven vrienden en halen het in!"

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.