Terug

Volg Shownieuws

Nick reageert op 'manipulatie in finale Big Brother'

Nick reageert op 'manipulatie in finale Big Brother'

Nieuws

13 apr 2021, 22:06

De verliezend finalist van Big Brother denkt niet dat er gesjoemeld is in de laatste aflevering. Nick denkt dat Jill op eerlijke wijze heeft gewonnen...

Dit zegt hij tegen LoveReality.nl. Veel kijkers denken dat de uitslag van het programma niet klopt, omdat er grote problemen waren op de website tijdens de stemprocedure. Volgens Nick is het prima verlopen. "Nee, ik geloof dat niet. Zulke dingen worden zo vaak gezegd."

Sportief voegt hij daaraan toe: "Ik vind zelf Jill een terechte winnares. Als ze mij hadden gekozen, had dat hetzelfde verhaal geweest. Dan had ik het voor sommige mensen wellicht niet verdiend. Als je wint, verdien je het. Zo simpel is het."

Hij weigert net als bijvoorbeeld Donald Trump te beweren dat er verkiezingsfraude is gepleegd. "Ik geloof niks van de roddels. Ik heb over mij ook al dingen zien verschijnen die niet kloppen. Vaak wordt dat gezegd met een grapje en dan wordt dat serieus genomen en groter gemaakt dan wat het is.".

Nadelig

“Bij de stemming dacht ik wel dat het heel nadelig kon zijn voor één van ons twee”, zegt Nick tegen LoveReality.nl over de eindfase van het programma, toen de stembussen opengingen na het afvallen van Liese. "Een kwartier of twintig minuten is immers wel heel kort om te stemmen."

"Ik was echter op die moment al blij dat ik daar was geraakt. Ik ben Big Brother dankbaar voor de kans die ik gekregen heb. Ik mocht me wel kronen tot beste Belg", aldus Nick.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.