Terug

Volg Shownieuws

Nick Schilder mist het optreden

Nick Schilder mist het optreden

Nieuws

29 sep 2020, 13:39

Nick Schilder is het thuiszitten zat! Door de coronacrisis kan hij bijna niet meer optreden en hij mist het heel erg.

"Mis dit", schrijft Nick bij een foto waar hij onder andere op staat met collega's Marco Borsato, Nielson en Roel van Velzen. Zijn volgers leven met hem mee. "Ja ik ook, maar safety first. Eerst weer het oude normaal worden", "Hoop dat het gauw weer anders is", en "Snap ik, wie niet!", luiden enkele reacties.

Ondanks het virus heeft Nick wel kunnen genieten van een vakantie samen met zijn gezin. Op Instagram heeft zijn vrouw Kirsten geschreven dat ze eerst wel twijfelden om te gaan. "Corona-proof op vakantie!", schrijft Kirsten bij onderstaande selfie waarop te zien is dat zij en dochtertje Jackie een mondkapje dragen. "Voorafgaand aan ons vertrek ben ik best wel een beetje huiverig geweest. Toch best spannend in deze tijd... Vanwege de duidelijke regels en zichtbare aanpassingen was het voor ons een hele prettige en veilige manier om evengoed op vakantie te gaan."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.