Terug

Volg Shownieuws

Nicolette en Bas dolblij met gezinsuitbreiding: 'Weer een baby'

Nieuws

5 dec 2022, 19:40

HOERA! Wéér gezinsuitbreiding voor Nicolette van Dam en Bas Smit. Het gezin heeft op 5 december een nieuw gezinslid verwelkomd. De prachtige beelden zijn te zien in de video bovenaan de pagina.

"Jaaaaa Fred en Corrie hebben weer een Baby", schrijft Bas op Instagram. Het is voor hen alweer de vijfde keer dat zij ouders worden! Pakjesavond wordt in het huis van Bas en Nicolette ook wel padjesavond genoemd, grapt Bas onder zijn bericht. Fred en Corrie werden al eerder trotse ouders van Máxima, 't Zusje, Smiley en Meneer Gennip.

Hoe de kleine heet is nog onbekend, maar de kans is groot dat er weer een unieke naam verzonnen wordt. Volgers hebben al wel een vermoeden. Zo denken velen dat het kleine schildpadje de naam 'Piet' of 'Sint' zal krijgen.

Dat de twee weer een kleine erbij hebben is geen verrassing voor de oplettende kijker. Mannetjesschildpad Fred is namelijk behoorlijk hitsig (zoals te zien is in onderstaande video).

Schildpad Nicolette en Bas is weer hitsig
0:14
Schildpad Nicolette en Bas is weer hitsig

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.