Terug

Volg Shownieuws

Nicolette en Kaj intens verdrietig

Nicolette en Kaj intens verdrietig

Nieuws

16 nov 2020, 13:24

Kaj Gorgels en Nicolette Kluijver, het presentatieduo van Expeditie Robinson, zijn intens verdrietig. Het dorp op de Filipijnen waar de crew altijd verblijft tijdens de opnames, is compleet verwoest door een tyfoon!

Beide presentatoren delen beelden van de enorme ravage en roepen hun volgers op om geld te doneren. Nicolette schrijft emotioneel: "Mijn hart breekt als ik deze beelden zie. Dit is ons Robinson dorp. Onze vrienden, collega’s en Filipijnse familie hebben het zwaar doordat een tyfoon alles heeft verwoest. Wil jij helpen? Dit is een actie om golfplaten in te zamelen. Ze kosten €8 per stuk. Help je mee onze vrienden weer een dak boven het hoofd te bieden? In mijn storie zie je een swipe up. Link in bio."

En Kaj reageert: "Robinson dorp getroffen door tyfoon. Zo naar om te zien dit. Ons volledige Robinson dorp op de Filipijnen is verwoest door een tyfoon. Dit is waar de crew verblijft en alle aangrenzende ‘dorpen’ er omheen, zijn ook verwoest. Dit treft al die lieve Filipijnse mensen die ieder jaar keihard meewerken aan de productie en nu niks meer hebben. Mocht je als Robinson fan een kleine donatie willen doen om te helpen bij het opbouwen van de getroffen dorpen, dan kan dit via de link in mijn bio. Hun dank is groot!🙌🏻 (GELD UITERAARD BEDOELD VOOR LOKALE BEVOLKING)"

De Filipijnen is in twee maanden tijd maar liefst acht keer getroffen door een tyfoon en naast de velen doden en gewonden is de schade op de eilandengroep dus ook enorm.

Vanwege de coronacrisis is er dit jaar ook geen nieuw seizoen van Expeditie Robinson opgenomen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.