Terug

Volg Shownieuws

Nicolette Kluijver reageert op grote kapsel-kritiek

Nieuws

10 jan 2024, 17:16

Nicolette Kluijver, die het nieuwe jaar is ingegaan met nieuw haar (zie video), kreeg eerder veel kritiek op haar kapsel tijdens de finale van Expeditie Robinson. Op sociale media stroomden de opmerkingen over haar uiterlijk binnen. Woensdag reageert Nicolette op deze kritiek bij Shownieuws...

Zo schreef een kijker: "Waarom heeft niemand het over Nicolette en haar nieuwe kapsel". Bij een ander was het ook niet onopgemerkt gebleven: "Wie heeft Nicolette zo toegetakeld?" Onderstaand een greep uit de reacties:

Reactie

Woensdag reageert Nicolette dus op de kritiek bij ons en zegt het volgende: "Over alle kritiek die ik heb ontvangen na de finale van Robinson, jullie hadden best gelijk hahahah. Ik heb weer een prachtige haarkleur door Mari en zal me niet meer blonderen op Bonaire."

Make-over

Ze is onlangs naar haar goede vriend Mari geweest voor een make-over. "De meester is aan het werk... Er is er maar één zoals hij, mijn lieve vriendje Mari van de Ven. Eindresultaat komt straks! #makeover #goodbyes #nietmeerneltijgervelblond", schrijft ze onder de video.

Op haar verhaal deelt ze ook foto's van haar avontuur bij de kapper. "Nieuwe kleur", schrijft ze onder een selfie. En niet veel later deelt ze ook het eindresultaat.

‎Volg Shownieuws ook op WhatsApp!

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste entertainmentnieuws?

Volg dan nu het kanaal van Shownieuws op WhatsApp!

Volg Shownieuws!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.