Terug

Volg Shownieuws

Nicolette van Dam en Bas Smit kondigen 'geweldig' nieuws aan

Nieuws

16 mrt 2022, 20:22

Nicolette van Dam en Bas Smit kondigden woensdag 'geweldig' nieuws aan. The Best of the Amsterdamse Zomer is zo goed ontvangen dat het stel een tweede show aankondigde op zondag 3 juli in het Olympisch Stadion.

"Het wordt een groot feest in het Olympisch Stadion. Het leuke van deze zondag is, dat we om 17.00 uur al beginnen, dus je bent eigenlijk om 20.00 uur al afgedraaid en kun je lekker op tijd naar huis om de volgende dag weer te werken", aldus de twee.

Waar die zaterdag onder andere Tino Martin, Rolf Sanchez, Gerard Joling en Emma Heesters hun opwachting mogen maken, zullen ook Flemming, Kris Kross Amsterdam, Edsilia Rombley en Berget Lewis acte de présence geven.

The Best Of De Amsterdamse Zomer is het vervolg op De Amsterdamse Zomer, de geplaceerde concerten in kleine setting die Smit, Van Dam en Ewbank en 4PM Entertainment de afgelopen twee zomers organiseerden in het stadion. Het grote concert stond echter voor die tijd al op de planning, vertelde Smit. "We stonden twee jaar geleden klaar om een groots stadionconcert te organiseren, maar door corona werden het kleine intieme voorstellingen. Nu mogen we het eindelijk groots aanpakken en gaan we dus mega uitpakken met alle toffe artiesten bij elkaar op één avond!", aldus Smit.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.