Terug

Volg Shownieuws

Niels werd niet herkend door zoontje na Expeditie Robinson

Nieuws

16 nov 2022, 15:15

Publiekslieveling Niels Oosthoek nam maandag onverwachts afscheid van het programma Expeditie Robinson zodat hij terug kon naar zijn gezin. "Ik heb het voorbeeld van mijn vader meegekregen dat familie en het gezin altijd boven werk hoort te staan. Dat kwam heel duidelijk binnen op het eiland."

De presentator deelt dinsdag een foto op Instagram toen hij net terug was van het avontuur met zijn zoontje. "Het feit dat ik vlak na Expeditie weer een maand opnames zou hebben in Amerika, deed me doen beseffen dat ik eigenlijk liever een week met mijn zoontje ging spenderen dan dat ik voor mijn eigen succes verder ging. Het was goed zo."

Thuiskomst 

"Toen ik thuiskwam zat mijn zoontje een beetje vreemd te kijken, want ik had ineens een lange baard en ik was toch negen kilo kwijt. Hij moest even wennen." Verder bedankt hij ook zijn medekandidaten voor deze bijzondere ervaring.

Expeditie Robinson Expeditie Robinson is elke maandagavond te zien om 20:30 op RTL 4. In de video hierboven praten de kandidaten openhartig over hun seksleven op het eiland.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.