Terug

Volg Shownieuws

Nienke Plas deelt eerlijke beelden van haar post-zwangerschapslichaam

Nienke Plas deelt eerlijke beelden van haar post-zwangerschapslichaam

Nieuws

9 juni 2021, 15:54

Nienke Plas heeft in haar nieuwe vlog ongefilterde beelden van haar post-zwangerschapslichaam laten zien. Ook deelt de vlogster een bijzondere herstelmaatregel...

"Hoi, dit is er ook nog", aldus Nienke die haar buik voor de camera laat zien. Nienke zegt in de vlog te 'vertrouwen op het proces'. "We kunnen er maar beter om lachen jongens, dan erom huilen. Ik ben net bevallen, wat denk je dan: dat je meteen weer een wespentaille hebt?" De beelden zijn in de video bovenaan de pagina te zien.

Inbinden

Nienke neemt samen met haar schoonzus maatregelen om haar postpartum-buik te laten herstellen. De vlogster laat haar buik strak inbinden, een methode die veelal gebruikt wordt om de organen na het bevallen weer op de oorspronkelijke plaats te krijgen. Je ziet het hilarische inbind-proces in de video bovenaan de pagina.

Bevalling

Nienke werd onlangs moeder van haar tweede zoon, Novi-Jaxx. De vlogster deelde beelden van de thuisbevalling.

Nienke schreef woensdag na de geboorte over haar pasgeboren zoontje op Instagram: "Lieve Novi-Jaxx, je bent bij een stelletje druktemakers belandt, maar je went vast snel." Ook haar 6-jarige zoontje Frenky-Dean is door het dolle heen. "Zijn droom is uitgekomen. Hij heeft een broertje gekregen."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.