Terug

Volg Shownieuws

Nienke Plas deelt ontroerend bericht over dochtertje Harley

Nieuws

1 juni 2024, 18:54

Eind 2022 beviel Nienke Plas van haar dochtertje Harley, maar kort daarna bleek dat Harley een aangeboren hartafwijking had (zie video). Een spoedoperatie volgde in januari, wat een spannende tijd betekende voor het gezin...

Vrijdag deelt Nienke een reeks foto's van Harley op Instagram. Ze schrijft er een emotionele tekst bij: "Mijn hartekind. Onze zonnestraal en wonderkindje. Kleine Harley met een grote vechtlust."

Ambassadeur

In haar bericht kondigt de YouTube-ster ook aan dat ze zich de komende tijd meer zal inzetten voor kinderen met een hartafwijking. "Volmondig ja! Geen seconde had ik nodig op de vraag of ik ambassadeur wilde worden van de @stichtinghartekind. Hier ben ik als mama van Harley en met ons verhaal op de juiste plek. Met trots sluit ik mij aan om samen met de stichting te strijden om zoveel mogelijk hartekindjes de zorg en toekomst te geven die ze verdienen. Aan alle papa’s en mama’s en jullie mooie sterke kindjes, we doen het samen."

Tekst gaat verder onder Instagram-post…

Overbezorgd

Inmiddels gaat het weer goed met Harley. Is Nienke nu een 'overbezorgde' mama? "Ik was al een gezond bezorgde mama, die haar kinderen een laagje te veel aandoet als het buiten koud is. Maar ik ben niet extra bang geworden. Ik ben gewoon blij dat ik van nature die alertheid al heb en daar blijkbaar op kan vertrouwen”, vertelde Nienke onlangs in een interview met VROUW Glossy. Zie meer hierover in de video hieronder…

Nienke Plas geeft update over dochtertje
0:56
Nienke Plas geeft update over dochtertje

‎Volg Shownieuws ook op WhatsApp!

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste entertainmentnieuws?

Volg dan nu het kanaal van Shownieuws op WhatsApp!

Volg Shownieuws!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.