Terug

Volg Shownieuws

Nienke Plas en haar man delen bijzondere foto van elkaar

Nienke Plas en haar man delen bijzondere foto van elkaar

Nieuws

5 feb 2021, 20:48

De witte bruidsweken van Nienke Plas en haar man Resley zijn al even voorbij, maar de twee zijn nog steeds dolgelukkig met elkaar. Op social media verklaren de twee elkaar de liefde op een wel hele schattige manier.

Afgelopen september stapten Nienke en Resley in het huwelijksbootje. En nog steeds heeft de YouTuber vlinders in haar buik. "Als ik ooit opnieuw verliefd word is het op jou", schrijft Nienke onder een foto op Instagram. Op het kiekje is haar man te zien, maar dan als kind. Vet schattig!

Resley plaatst op zijn beurt weer een foto van Nienke uit de oude doos.

Zwangerschap

In december maakten de tortelduifjes bekend in verwachting te zijn van een tweede kind. Bovenaan dit artikel vertellen ze alles over dit geweldigde nieuws. Nienke en Resley hebben al een zoontje Frenky-Dean van zes jaar oud.

De dag dat het weer mag

Wat ga jij doen op de dag dat het weer mag? De coronacrisis duurt voort en nog iedere dag zijn we beperkt in onze bewegingsvrijheid. Allemaal snakken we naar perspectief en positieve verhalen. Om hier een steentje aan bij te dragen heeft Talpa Network een platform ontwikkeld waar ‘De dag dat het weer mag’ centraal staat. Nieuwsgierig? Ga naar www.dedag.nl voor meer informatie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.