Terug

Volg Shownieuws

Nieuw hoogtepunt in carrière van Jandino Asporaat

Nieuws

17 juni 2024, 17:26

In Rotterdam is gestart met de opnames van de film Bad Boa's met Jandino Asporaat en Werner Kolf in de hoofdrollen. Dat is maandag bekendgemaakt namens Netflix, waar de komedie naar verwachting volgend jaar te zien zal zijn...

Naast Asporaat en Kolf spelen ook Mark Rietman, Teun Kuilboer, Victoria Koblenko, Yannick Jozefzoon, Nazmiye Oral en Ferdi Stofmeel rollen in de film over twee buitengewoon opsporingsambtenaren (boa's). Asporaat en Kolf spelen de boa's, die qua karakters tegenpolen zijn en in een moordzaak verwikkeld raken.

Bon Bini

De laatste film waarin Jandino te zien was, is het vierde deel van zijn Bon Bini-reeks: Bon Bini: Bangkok Nights (zie video bovenaan de pagina). Deze film, Jandinos personage Judeska in de hoofdrol, trok meer dan een half miljoen bezoekers naar de bioscopen. Voor het bereiken van de grens van 400.000 bezoekers werd de film bekroond met een platina film.

FC Kip

De laatste tijd kreeg Jandino veel kritiek op zijn restaurant FC Kip, daar reageerde hij al eens 'op zijn Judeska's' op...

Tekst gaat verder onder de video.

Shownieuws bij de FC Kip opening
6:06
Shownieuws bij de FC Kip opening

Beelden van de opening van FC Kip vind je in bovenstaande video.

Overigens lijkt er ondanks de kritiek toch een tweede filiaal van het restaurant aan te komen. Het filiaal komt hoogstwaarschijnlijk in Den Haag. Toen FC Kip vorig jaar november opende in Rotterdam leverde dat meerdere dagen lange rijen op met belangstellenden. De zaak is de eerste vestiging van een fastfoodketen die een rol speelt in het tv- en filmwerk van Jandino.

‎Volg Shownieuws ook op WhatsApp!

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste entertainmentnieuws?

Volg dan nu het kanaal van Shownieuws op WhatsApp!

Volg Shownieuws!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.