Terug

Volg Shownieuws

Nieuw seizoen Big Brother gaat van start met grote verandering

Nieuws

3 jan 2023, 14:52

Het Big Brother-huis heeft voorafgaand aan het nieuwe seizoen opnieuw een restyling gekregen. De woning bevat dit keer veel felle kleuren, zo is te zien op beelden die RTL dinsdag heeft vrijgegeven.

Het huis, dat voor het derde achtereenvolgende jaar in Amsterdam is gevestigd, is ontworpen door kunstenaar Frank Visser. "Ik ben gefascineerd door hoe kleuren samenwerken en dus was deze restyling een uitgelezen opdracht voor mij", zegt hij. "Ik heb vooral veel gebruik gemaakt van contrasten. De ruimte die er het meest uit springt dit seizoen, is de kleurrijke badkamer: de glimmende blauwe en groene tegels in combinatie met de gekleurde voegen zorgen voor een speels contrast."

Het nieuwe seizoen, dat opnieuw in samenwerking met het Belgische Play4 wordt gemaakt, gaat maandag van start. Geraldine Kemper is opnieuw de Nederlandse presentatrice. De Vlaamse Tatyana Beloy vervangt Peter Van de Veire.

In de video boven dit artikel zie je wie er het afgelopen seizoen van Big Brother won.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.